Hoteller med sjæl. IV.

Dunloe Castle Hotel, Killarney. Irland.

Her er vi altså ude i luksus med luksus på. Det her hotel er vildt fascinerende. Jeg har da også kun overnattet her arbejdsrelateret, men det var en stor oplevelse alligevel.

Alle 5 stjerner er her berettigede til denne gamle rigmandsvilla i den reneste, flotteste Art Nouveaustil–en stil man pga. økonomien i forrige århundrede ikke ser ret ofte i Irland. Her har alle værelser egen balkon, og de fleste har udsigt ud over Dunloe Gap, som nok er et af de smukkeste steder i Irland. Maden er en oplevelse–den laks, jeg fik, vil aldrig blive glemt, og morgenmaden er af den slags, man gerne afsætter det meste af en formiddag til. Selvfølgelig er her alt indenfor wellness, og vil man gerne have sin hund med, er der såmænd også “hundeværelser”. Altså af den slags, hvor hunden får sit eget værelse. Mod betaling kan Fido også blive luftet, men det ville nu være en skam at lade andre gøre det, for naturen er så ubeskriveligt smuk her, at man bare MÅ ud i den.

Hotellet ligger ikke ret langt fra Killarney, som er Irlands turistby nummer 1. Men det er slående, hvor stor forskel der er på Killarneys “hustle and bustle” og dette, oversmukke, fredfulde sted.

Det er en af de ting, jeg ønsker mig: Nogle dage på Dunloe Castle. Så skal der svælges i Art Nouveau, spises laks i flodevis, traves i den fantastiske kløft–og wellnesses op over begge ører.

You may also like

Skriv et svar