Tis endelig før Kolding!!

..hvis du er på vej ad motorvejen sydpå.

En lille servicemeddelelse: En af rastepladserne omkring Kolding (ingen nævnt, ingen glemt!) har fået den vanvittigt indbringende ide, at man nu skal betale 5 kr. for at få ret til at aflevere sit tis hos dem. Jeg ved desværre ikke, om der er pristillæg, hvis man skal aflevere mere.

Til gengæld får man så en fin billet, som giver en det privilegium at få 2,50 kroners rabat i butikken. Altså, først skal man betale 5 kr, så skal man (da forhåbentlig til den pris) tisse en ordentlig tår, og så skal man gå tilbage til butikken og finde en vare til over 2,50 kr. For hvis man ikke gør det, får man jo logisk nok ikke rabatten. Så inden man har set sig om–og fordi man vel altid er en lille smule udgiftssky–har man altså brugt over 20 kr. på noget så simpelt som at tisse+ det der åndsvage stykke chokolade til 25 kr. (Netto tager 10), som man bare var nødt til at investere i for at få de 2,50 kroner igen…….

Jeg ved godt, at sådan gør man i Tyskland, og at det sikkert er en særdeles indbringende forretning at momse folks tis. Men sådan gør vi altså ikke i Danmark. Det ligger simpelthen ikke til dansk mentalitet at lade sig snyde ikke bare en, men hele to gange, bare fordi man skal have tømt blæren. Det må F… være en menneskeret at tisse gratis på rastepladserne.

Eller også er det fordi, ingen alligevel køber noget i de der hundedyre kiosker ved motorvejen. Så bruger de simpelthen vores egen urin imod os som et våben til at lokke os ind i deres elendige forretninger med udsøgt høje priser.

Så: lav logistik på væskeindtag efter Vejle. Eller sørg for at få tisset af et godt stykke nord for Kolding. Det er så forbandet pinligt at skulle have advarselstrekanten ud i en grøftekant omkring Åbenrå……..

You may also like

Skriv et svar