Pussyhat?

Jeg har også spurgt i andre fora, men prøver også lige her.

Er der nogen her, der har en opskrift på dansk på en Pussyhat? Eller som måske selv kan finde ud af, hvordan man gør?

Jeg ved godt, den er grim og fjollet. Men det er altså ikke udseendet og varmekapaciteten–det er udelukkende symbolværdien!

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej, Du kan i hvert fald finde en på norsk på nettet, men afhængigt af garntykkelse og hovedstørrelse er det blot en lidt bred ribkant og resten retstrikning.
    venlig hilsen
    Lise

  2. Tusind tak. Jeg har fundet den og må i gang. Jeg har sådan en forbandet, barnlig lyst til at paradere 27 gange frem og tilbage foran (T)rumpens guldpalæ på 5th Avenue med den på, når jeg skal til New York om en måned. Jeg ved også godt, at de fleste hovedrystende vil sige “Who the hell cares?”, men jeg tror selv naivt på, jeg personligt får det en lille, bitte, bitte smule bedre.

Skriv et svar