Den forlængede dagligstue.

Pubben er ikke et værtshus, en bodega eller bare et sted, man får en drink. Den er et begreb, en naturlig forlængelse af ens eget hjem og der, hvor man mødes. Der er ingen, der IKKE går på pub, uanset alder, holdninger og civilstand, for hvor skulle man ellers møde alle dem, man kender? Herovre inviterer man jo ikke folk HJEM. Man inviterer dem UD. Altså på pub.

Derfor er langt de fleste britiske pubber så langt fra begrebet dansk værtshus som overhovedet muligt. Det er muligt, at hipsterkulturen omkring visse cafeer i vores allerstørste byer har en lille snært af pubbens sociale værdi, men ude i provinsen går vi altså ikke bare sådan lige på værtshus eller cafe, så snart vi er socialt udsultede og trænger til at se andre mennesker.

Her er en rigtig hyggelig pub. Den er ikke alene. Der har tonsvis af makkere over hele Storbrittanien og Irland. Så man altid lige kan smutte ind og få lidt på den sociale konto.

You may also like

Skriv et svar