En god, gammel hemmelighed.

Det er en god, gammel hemmelighed blandt folk, der rejser i de irske ”lande”, at Avoca er noget af det bedste, der findes. På tøjfronten og indenfor boligtekstiler. Nu deler jeg den så. Ikke som skueret, men med tilføjelse af den oplysning, at ting fra Avoca ofte kan købes på Trapholt og Louisiana, samt at de har en velfungerende webshop.

Avoca er klassisk irsk, tænkt på en innovativ måde. Fantastisk kvalitet i uld og andre naturmaterialer, med sprudlende farver og spændende designs. Egentlig startede de bare med at spinde uld og lave nogle gode tæpper, men det hele greb om sig, og nu dækker de nærmest alt indenfor boligtekstiler og en lille, men meget udsøgt, portion tøj.

Det fantastiske ved Avoca er, at successen ikke er steget dem til hovedet. De har 3-4 butikker i republikken Irland, hvoraf de to nærmest ligger udenfor lands lov og ret, og en enkelt i Belfast. Og de vil ikke være større. De vil hellere blive ved med at være kendte for deres superbe kvalitet. Så dem skal vi ikke forvente at se på Strøget mellem de andre mærker. Måske ved de godt, at i det øjeblik, man siger ja til et sådant lejemål, overgår man fra en god, gammel hemmelighed blandt insiders til en simpel strøgbutikkerne blandt alle de andre.

Men nu er hemmeligheden delt. Også selv om mange jo i forvejen kender dem. I det tilfælde nok altid for det gode.

You may also like

Skriv et svar