Imodiums lyksaligheder.

Jeg har endnu engang måttet konstatere, at jeg har en europæisk mave. Sådan en, der i virkeligheden er en smule selektiv omkring, hvor den befinder sig i verden. En slags hjemmefødning på mavefronten, der er vildt racistisk hvad angår ikke-europæiske bakterier. Dem kan den ikke lide, og netop på det punkt er den helt enig ( som på det eneste punkt, altså) med T(rumpen). Der burde bygges en forsvarlig mur for at holde bakterier af enhver anden etnicitet end europæisk(e) ude fra min mave.

Så er det jo godt, man har vidundermidlet Imodium. Imodium er en slagsbror, en forsvarer, en indhenter af alle mavesubstanser, der er ved at løbe løbsk. Man skal bare proppe sig med de små piller, og så har man faktisk bygget sin egen lille befæstede maveborg. Alle ved vel, at der ikke findes modbydeligere form for ferie end den, hvor dagsordenen udelukkende drejer sig om at finde det næste toilet. Og alle ved vist også, at udvalget af offentlige toiletter andre steder kan være endog særdeles begrænset–for slet ikke at tale om alternativt, set med danske, priviligerede øjne. Selvfølgelig har jeg da lært altid at have en pakke papirsservietter på mig, men somme tider er flere pakker langt fra tilstrækkeligt til indledningsvis at få opbygget bare en nogenlunde acceptabel rengøringsstandard. Og hvis man bruger dem alle på at gøre rent, så sidder man jo alligevel i bogstaveligste forstand tilbage med lorten alligevel.

Jeg har svineædt Imodium på Cuba. Uhæmmet hældt dem i mig og lyksaligvis undgået konfrontation med et skønsomt udvalg af lortede aftrædelsesteder. Så langt, så godt.

Jeg kan kun bekræfte, at de virker. SOM de virker. Faktisk virker de endnu. Og det er overhovedet ikke morsomt, det her. Jeg mener, her sidder jeg med et flot, velrengjort, indbydende, europæisk toilet, hvor man hverken skal stå op, sidde på hug, huske at smide papiret i særskilt bøtte eller abstrahere fra, hvad der lever på gulvet og i tønden—og så har jeg intet at bruge det til!

Lort! Siger jeg bare!

You may also like

Skriv et svar