Baghave til salg!

Jeg har overvejet at sælge den yderste del af min baghave. Cirka der omkring, hvor der alligevel er fyldt med lugningsmodent ukrudt, og hvor ingen rigtigt kommer undtagen i september, når der er nødder. Der er kun et lille stykke, men lidt har vel også international ret.

For hvis (T)rumpen nu køber de godt og vel 4m2, så kan jeg godt gatantere ham en strategisk vigtig position i Europa. Ikke nok med, at han står som legal grundejer, når Sønderjylland syd for Kongeåen nok snart bliver solgt til tyskerne, men han kan på under en time nå Vadehavet omkring usønderjyske Darum, som han jo bare også kan købe og fylde op med vand og lave nye krigshavne på. For den sags skyld kan han vel også ekspropriere min bagbo og obersten bagved, for så er der næsten plads til en landingsbane, selv om den selvfølgelig bliver lidt bumpet.

Jeg har overvejet en pris i nærheden af et par milliarder. Dollars, altså. Fordi selv han må indse, at et sted skal han vel ligesom begynde. Det kan lige så godt være hos mig som hos naboen. Og hvis han begynder at bygge (T)rumpetårne, så skal han da være så velokommen, for jeg kan godt sige ham, at det bliver noget af en kamp at fælde de nødder. Vi har alligevel heller ingen udsigt den vej.

Jeg synes, det er rart at sådan en mand som ham viser sig velvillig til at købe al vores shitjord. For det bliver han nok nødt til, når han pludselig fatter, at ingen rigtigt synes, de vil sælge Grønland til ham. Selv for ham kan mindre vel gøre det. Og han skal være så velkommen til mine 4m2 skvalderkål.

Selvfølgelig vil han få en neighbour from hell. Men det finder han først ud af, når de der par milliarder er betalt!

You may also like

Skriv et svar