Læs, strik, hækl og se TV.

Jeg laver lige om lidt en gruppe på Facebook, som man kan melde sig ind i. Den vil få samme navn som overskriften på dette indlæg. Det er tanken, at den skal fungere som en slags værktøjskasse til alle os, der er i en form for karantæne og gerne vil have gode ideer til bøger, serier, film, strik, hækling og andre former for håndarbejde. Og er der andre gode ideer til ting, der er rare at gøre og lave, så er de meget, meget velkomne. Bare frem med dem!

Og jeg vil gerne kraftigt understrege, at dette ikke er en måde at fortrænge den epidemi, der omgiver os. Det er meget mere en måde at forsøge at gøre os stærkere, mindre stressede og opretholde en form for social kontakt.

Så altså–meld jer ind, hvis det har interesse! Og få også gerne andre med. Kom med gode anbefalinger på fede serier, gode film, fantastiske bøger, strikkeprojekter og andet håndarbejde. Skriv lidt om det, I anbefaler, og husk altid at fortælle, hvor man, helt præcis, kan finde det.

Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål. Om bøger, serier og film i en bestemt genre, om opskrifter på dette og hint og i det hele taget, hvad der måtte falde en ind. Sidder man helt alene, kan dette forum forhåbentlig også give en en form for kontakt og fællesskab med andre.

Lad os lave et virtuelt fællesskab og få nogle rigtigt gode ideer af hinanden! Vi kan nok ikke hjælpe så meget ude i samfundet ved andet end at holde os væk fra det, men vi kan hjælpe hinanden med at finde ro, stresse af og gøre rare ting.

You may also like

Skriv et svar