En dame med power!

Prøv lige at søge på nicola sturgeon on twitter og se/hør den opsang på forrygende, syngende skotsk, som samme dame ( der i parantes er Skotlands førsteminister) kommer med!

Det er højst usandssynligt, at danske ører vil kunne forstå hvert enkelt ord og det imponerende arsenal af slang og bandeord, men jeg er dybt, dybt imponeret over, at hun gør det. Det lægger kilometre til den beundring, jeg allerede har for hende.

Og forestil jeg Mette Frederiksen, på syngende Niels Hausgaardsk, godt krydret med eder og forbandelser, gøre det samme…….

I øvrigt er der klart forspring på Coronapoint til verdens kvindelige ledere ( så som vores egen, Skotlands, New Zealands og Tysklands), som har vist sig som sande statsmennesker, mens adskillige af de mandlige ditto har løjet og foregøglet en styring, de ikke har haft. Jeg siger bare USA og Storbritannien som en begyndelse….

–Og forstår I ikke ret mange ord, så er jeg samtidig sikker på, I forstår meningen!

NB! Det er pt. indslag nummer 3 fra oven på hendes konto!

You may also like

Skriv et svar