En god ide.

I Storbritanien har et krisetruet bryggeri fået en rigtig god ide. Her kan man nemlig købe gavekort til en kasse med specialøl til sundhedsarbejdere. Når der, fra mange forskellige mennesker, er indbetalt tilstrækkeligt, bliver en sundhedsarbejder, som er indstillet af de betalende, begavet med kassen, som bringes til vedkommendes bopæl. Selvfølgelig kan der være mange indstillinger, men det må så blive bryggeriets sag at finde en måde at vælge.

Da jeg læste det, slog det mig, at 1) man sagtens kunne lave noget lignende herhjemme. Der er masser af muligheder, som ud over øl kan være take-away måltider, blomster, bøger og andet. Kun fantasien sætter grænser.

2) at det ville være en fremragende måde at holde liv i kriseramte forretninger.

og 3) ( ikke mindst!) at vi på den måde kan få sagt tak til alle de sosuer, sygeplejersker, læger og andre former for sundhedspersonale, der slider for vores samfund nat og dag, og i denne tid er ekstremt pressede.

–Så kan jeg jo bare håbe, at nogen har overskud til at gribe ideen!

You may also like

Skriv et svar