Om opdatering.

Principielt opdaterer jeg ikke. Ret meget. Jeg er elektronisk vanemenneske og bryder mig ikke om forandringer på min skærm. Mestendels kommer de alt for hyppige tilbud om opdatering da også lige, når jeg omsider har lært at anvende den seneste af slagsen. Og så kan man jo starte forfra igen. Tilmed afspejler min holdning til opdatering også, at jeg er fuldt ud tilfreds med ting, der virker. Hvert eneste sekund spildt på nye elektroniske tiltag er spildtid for mig. Så længe lortet virker og er forståeligt for semi-analfabeter som mig, er det fuldt tilstrækkeligt og anvendeligt.

Det synes min wizz-søn så ikke. Hvor jeg har et noget anstrengt forhold til opdateringer, så elsker han dem. Han synes vist ligefrem, at det er spændende at bruge tid til at sætte sig ind i, hvordan det, som altid har virket på et bestemt måde, nu ikke virker på en ny. Og hvorfor. Jeg kan mærke, at han decideret mener, man har en pligt til at være firstmover på sit personlige pc-område, mens jeg glad og gerne går sammen med røven af Windows 0.

Men i dag har han altså, efter en del parlamentering og hentydninger til såvel alder som manglende evner, fået lov til at lave visse opdateringer her på bloggen. Selvfølgelig kan jeg da godt se ( og jeg skal også nok indrømme det engang i næste uge), at typografien er blevet mere læservenlig, og at vi en gang for alle og for evigt har fået sat stop for de foretagsomme handlende, der for et par år siden så bloggen som et oplagt forretningskoncept til salg af Viagra og andre opløftende sager.

Jeg har også brugt et stykke tid på at gennemskue, hvordan jeg overhovedet fik noget skrevet, men i dette tilfælde gjorde raseri til mester. Det var en sejr at finde tilbage til min egen blog, men samtidig kan jeg jo kun takke en forbandet opdatering for, at det overhovedet var nødvendigt at gå i krig. Normalt vælger jeg mine kampe med omhu, og min omhyggelighed strækker sig sjældent ind i opdateringernes slagmark.

Men, summa summarum: bloggen skulle være blevet mere læse(r)venlig, alle advarsler om ikke -sikre sider er væk, fordi alt er blevet totalt sikkert, og samtidig er der sket nogle andre ændringer, som vel med tiden vil fremgå. Ydermere lover jeg, at den næste opdatering ikke vil finde sted sådan lige med det samme!

You may also like

Skriv et svar