McDonald`s Revisited.

Her er ikke noget billede. Enhver ved, hvordan sådan en ser ud.

Efter 10-15 års helt frivillig pause og total mangel på uforløst savn har jeg været på McDonald`s i dag. Vi var i tidsnød og sultne. (Læg mærke til, at undskyldningen nok mest er til mig selv!) Umiddelbart må jeg konkludere, at den næste Mcdonaldfri pause nok bliver mindst blive lige så lang og kun får en ende, hvis man til den tid har ubegrænset rollatoradgang.

Det var meget trygt, at menuen jævnt hen var fuldstændig enslydende med for 10 år siden, og at personalet tilsyneladende heller ikke var blevet ældre i mellemtiden. Maden smagte også præcis som i 00-erne, ja faktisk kunne man godt få den tanke, at den endda var produceret på det tidspunkt. Der var rent og pænt, lidt sterilt, måske. Men det er nok fordi, konceptet er, at omgivelserne skal passe helt til maden. Meget kan man beskylde en Big Mac for, men at være super sexet er nok lige en kende overdrevet.

Jeg fik kyllingenuggets, og det glæder mig enormt, at restauranten går så meget op i fjerkrævelfærd, at ingen uskyldige kyllinger har måttet lade livet for mine nuggets skyld. Jeg er også glad for deres strimlede pommes frites–det er simpelthen det eneste sted, jeg kender, hvor man kan tage ca. 35 i munden samtidig, uden at det ser hverken grådigt eller ulækkert ud. Samt holde munden lukket!

Endelig skal de også roses for, at de helt bevidst tager afstand fra slogans som f.eks. Faktas (altså: “Vi vil så gerne have, du bliver lidt længere.”) Når man er i tidsnød, er det dejligt behageligt, at absolut intet inspirerer en til at blive der længere end højst nødvendigt.

Men det var billigt……

You may also like

Skriv et svar